Δευτέρα 26.02.2024 | Εορτάζουν: Ανατολή, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα, Σεβαστιανός, Σεβαστίνος, Σεβαστός, Σέβος, Σέβης, Φώτιος, Φώτης, Φωτεινός, Φώτις, Φωτεινή, Φανή, Φένια, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ

Επίσκεψη για ανταπόδοση αγάπης από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ του Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ01.02.2024 | 5:39 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στον Ι.Ν. Αναλήψεως του Σωτήρος Μεγάρχης εκκλησιάστηκαν την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, εορτή των Τριών Ιεραρχών, οι φιλοξενούμενοι/ες της α΄ βάρδιας τουΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΙΑΣΤΟΣ του Δήμου Τρικκαίων. Σε ατμόσφαιρα αγάπης υποδέχτηκαν τους φιλοξενούμενους/ες τόσο ο π. Σπυρίδων, όσο και οι εκκλησιαζόμενοι/ες ενώ μετά τη λειτουργία, ακολούθησε προσφορά αναψυκτικών και εδεσμάτων στην αίθουσα υποδοχής του ναού. Τα εδέσματα ήταν μια προσφορά κυριών της Μεγάρχης, που τα ετοίμασαν με περισσή χαρά και τα προσέφεραν στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ».

Η μικρή αυτή εκδρομή στη Μεγάρχη ολοκληρώθηκε με ένα μικρό δώρο που προέφερε η υπεύθυνη της α βάρδιας του ΔΚΑΠ κ. Ανθή Ιτσιου, στον π. Σπυρίδωνα, ως «ευχαριστώ» για την κατά καιρούς ευγενική του προσφορά στην κοινωνική αυτή δομή του Δήμου Τρικκαίων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης