Τρίτη 21.03.2023 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Επίσκεψη Γιάννη Χάιδου στην Πυροσβεστική

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ13.03.2023 | 6:23 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Τρικάλων πραγματοποίησε ο Γιάννης Χάιδος. Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Δέκα ημέρες μετά το φρικτό δυστύχημα των Τεμπών ένιωσα πραγματικά την ανάγκη να επισκεφτώ την Πυροσβεστική υπηρεσία Τρικάλων, για να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους που έδωσαν την δυσκολότερη μάχη των απεγκλωβισμών…

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τα οχήματα με τους άνδρες βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, όπου και ξεκίνησαν τη μάχη με τις φλόγες και τις λαμαρίνες που έκρυβαν ανθρώπινες ζωές σε άσχημη κατάσταση μετά τη σύγκρουση.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ετοιμότητα και την αυτοθυσία που επέδειξαν στην άσκηση του καθήκοντος !

Για να έχουνε όμως τα ευχαριστήρια λόγια πραγματική αξία, οφείλουμε να ενεργήσουμε ώστε τα χρόνια προβλήματα της υπηρεσίας να βρούνε πλέον λύση.

Άκουσα με προσοχή όσα μου μεταφέρανε τόσο ο διοικητής όσο και τα υπόλοιπα στελέχη και δεσμεύτηκα να καταθέσω επερώτηση στην Περιφερειακή Αρχή, για τις προοπτικές ανεύρεσης λύσεων για μια τόσο σημαντική υπηρεσία που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή και δίνει μάχες για τις ζωές των ανθρώπων, σε συνθήκες δύσκολες και επικίνδυνες…».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ