Τρίτη 09.03.2021 | Εορτάζουν: Αέτιος, Αετός, Αέτης, Αετίς, Αετίων, Αετίνα, Βιβιανός, Βιβιάνα, Βιβιανή, Βιβή, Βίβιαν, Ηλιανός, Ιλιάς, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ιλιάνα, Ηλιάννα, Λυσίμαχος, Λυσιμάχη, Ξάνθος, Ξάνθιος, Ξανθιάς, Ξανθούλιος, Ξανθούλης, Ξανθή, Ξανθούλα, Σεβηριανός, Σεβηριανή, Σμάραγδος, Σμαράγδης, Σμαραγδένιος, Σμάρης, Σμαράγδα, Σμαραγδένια, Σμαραγδή, Σμαράγδω, Σμαρούλα, Σμαρώ, Σμαραγδία, Σμαραγδούλα, Σμάρα, Φιλοκτήμων, Φιλοκτήμονας, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα

Επίσκεψη Γιώργου Κύρτσου στον Χρήστο Μιχαλάκη

ΤΟΠΙΚΑ26.02.2019 | 5:04 μμ

Μεγάλο και σημαντικό το έργο του Χρήστου Μιχαλάκη, τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κύρτσος

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφτηκε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Κύρτσος παρουσία του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Εμπορίου και Απασχόλησης κ. Χρήστου Γακόπουλου, του περιφερειακού συμβούλου κ. Ντίνου Μπάρδα, του Δ/ντη του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη κ. Γεωργίου Καρανάσιου, του πρόεδρου της ΝΟΔΕ Τρικάλων κ. Κων/νου Τρέλλη καθώς και των μελών αυτής.

Ο ευρωβουλευτής ενημερώθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη για το έργο που έχει επιτελέσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον σχεδιασμό της Περιφέρειας όσον αφορά στα μεγάλα έργα, στα έργα που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και επιλύουν προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών για τα επόμενα χρόνια.

Ο ευρωβουλευτής κ. Γεώργιος Κύρτσος, αφού εξήρε το έργο της Περιφέρειας, που όπως σημείωσε είναι αρκετά μεγάλο και σημαντικό συγκριτικά με τις περιοχές που έχει επισκεφθεί, ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και έχουν άμεσο αντίκτυπο στη ζωή μας, όπως οι εξελίξεις στον σχεδιασμό της νέας ΚΑΠ, στις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις και στις ευκαιρίες ανάπτυξης που απευθύνονται στην Ευρώπη των Περιφερειών. Παράλληλα ζήτησε τη στήριξη του κ. Χρήστου Μιχαλάκη και των Τρικαλινών στην εκ νέου υποψηφιότητά του για ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop