Σάββατο 10.06.2023 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Επίσκεψη Κ. Μαράβα στο Ροπωτό

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ30.09.2020 | 5:00 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας επισκέφτηκε την Κοινότητα Ροπωτού και είδε από κοντά την εξέλιξη  εργασιών αποκατάστασης του οδικού δικτύου Ροπωτού.

Στην θέση Παλαιοκλήσι προς Ραμιωταίϊκα (Χούχλος), στον δρόμο που οδηγεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου, κατασκευάζεται ασφαλής διέλευση στον παρακείμενο ποταμό.

Ένα αίτημα χρόνων από τους κατοίκους πλέον γίνεται πραγματικότητα.

Εξυπηρετούνται περίπου δέκα (10) οικογένειες μόνιμων κατοίκων καθώς και όλοι οι προσκυνητές του Ι.Ν. Αγίου Ευσταθίου, γιαόλη την διάρκεια του έτους, Χειμώνα και Καλοκαίρι.

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Μαράβας δηλώνει ικανοποιημένος λέγοντας: «…Ένα έργο που σχεδιάσαμε από τα τέλη του 2018, σήμερα υλοποιείται. Ένα έργο, με μελέτη που εκπόνησε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου σε συνεργασία με τον τότε Πρόεδρο κ. Ρουμπιέ και με τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου.  Η καθημερινότητα του πολίτη είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Το ίδιο και η ασφάλεια των μετακινήσεων και η προστασία του περιβάλλοντος. Για να προλαβαίνουμε.

Όμως: Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε όλοι επιδημιολόγοι, σεισμολόγοι, περιβαλλοντολόγοι, μηχανικοί. Θέλω να συστήσω εγκράτεια στα λόγια και σεβασμό στους ειδικούς. Γιατί: «Δεν χρειάζεται να λες τι ξέρεις, αλλά να ξέρεις τι λες»…

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης