Τετάρτη 29.05.2024 | Εορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσκεψη και ενημέρωση της Σοφίας Σακοράφα στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ11.05.2023 | 4:34 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου τόνισε η εκ νέου υποψήφια με το Μέρα25 και πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, κατά την επίσκεψή της στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τρικκαίων, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023.

Η τ. αντιπρόεδρος της Βουλής, γεννηθείσα στα Τρίκαλα και έχοντας ξεκινήσει την αθλητική της καριέρα από την πόλη, επισκέφθηκε τον χώρο, στον οποίο συγκεντρώνονται οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου. Οι δομές προσφέρουν υπηρεσίες σε τρικαλινούς και τρικαλινές που χρήζουν συνδρομής και βοήθειας. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων ενημέρωσε την κ. Σακοράφα για όλες τις δράσεις που υλοποιούνται στο Κέντρο Κοινότητας:  Κοινωνικό Εστιατόριο, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αστέγων, Κέντρο Ενταξης Μεταναστών (καθώς και δύο παραρτήματα Ρομά που λειτουργούν στους χώρους διαμονής τους). Αναφέρθηκε επίσης στον τρόπο λειτουργίας του Κέντρου, στις παροχές, στη διοικητική δομή και στο ίδιο το κτήριο, που αποτελεί δωρεά του Αριστοτέλη Αντωνίου, γιατρού και βουλευτή των Τρικάλων.

Ειδικότερα ζητήματα ανέλυσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Νίκος Σακκά, δίνοντας έμφαση σε δύο εξ αυτών. Το πρώτο, η απόδοση τμήματος των εσόδων από την ελεγχόμενη στάθμευση στα Τρίκαλα, σε λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος ωφελούμενων του ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης). Το δεύτερο, η πλήρης κάλυψη των δομών με προσωπικό, κάτι που οδηγεί στην απρόσκοπτη λειτουργία του.

Η κ. Σακοράφα περιηγήθηκε στους χώρους του Κέντρου Κοινότητας, συναντήθηκε με τους/τις εργαζόμενους/ες και, συζητώντας με τον κ. Παπαστεργίου, αναφέρθηκε και στην αθλητική ανάπτυξη των Τρικάλων.

Από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων παρίστατο η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας κ. Πηλίγκου, στελέχη και εργαζόμενοι των δομών και του Κέντρου Κοινότητας, ενώ η κ. Σακοράφα συνοδευόταν από τον υπ. Βουλευτή κ. Δημήτρη Παπαθανασίου, από φίλους και στελέχη του κόμματος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης