Σάββατο 02.12.2023 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Επίσκεψη Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ21.11.2023 | 5:43 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης όπου επισκέφθηκε τα γραφεία της κομματικής οργάνωσης Α’Θεσσαλονίκης.

Στα γραφεία, που βρίσκονται επί της οδού Εγνατίας, ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε συνάντηση με τοπικά στελέχη των δυο Νομαρχιακών Επιτροπών της πόλης.

Στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία τον υποδέχθηκαν οι αναπληρωτές γραμματείς των νομαρχιακών επιτροπών Α’ και Β ‘ Θεσσαλονίκης Μίλτος Οικονόμου και Γρηγόρης Εδιρνέλης.

Υπενθυμίζεται ότι οι γραμματείς, Κώστας Αμπατζάς και Χρήστος Μαϊκίδης παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους πριν λίγες μέρες και αναμένεται να αντικατασταθούν εντός της εβδομάδας.

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνοδευόταν από την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τις οργανώσεις μελών, για τις νομαρχιακές μας, Ο κόσμος έχει χαμόγελο και θα πάμε όλοι μαζί δυνατά μπροστά», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης εξερχόμενος από τα γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης