Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσκεψη με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων

ΤΟΠΙΚΑ23.06.2018 | 1:07 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Τ.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ. Με την συγκεκριμένη περιοδεία της η Τ.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ ανοίγει ουσιαστικά το θερινό κύκλο επισκέψεων σε Υπηρεσίες και εργασιακούς χώρους με σκοπό να καταγράψει προβλήματα που απασχολούν τόσο αυτές, όσο και τους εργαζόμενους.

Στην περιοδεία μοιράστηκε έντυπο υλικό που αφορά τις εξελίξεις στη χώρα μας, τα νέα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, την όξυνση των ανταγωνισμών και τους πολεμικούς σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστικών οργανισμών και χωρών τη συμμετοχή της Ελληνικής κυβέρνησης σ’ αυτούς. Επίσης μοιράστηκε πρόσφατη ερώτηση που κατέθεσε το ΚΚΕ στη βουλή και αφορά τις αμοιβές του προσωπικού των Ε.Δ. και των Σ.Α. σχετικά με τις δαπάνες μετακίνησης και αποζημίωσης εκπαίδευσης.

Παράλληλα η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συναντήθηκε με το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό του Αστυνομικού Σώματος. Προβλήματα που αφορούν τις συνθήκες εργασίας, την έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, την εντατικοποίηση της εργασίας και την αξιοπρεπή διαβίωση των Αστυνομικών ως εργαζόμενοι με βάση τις σύγχρονες ανάγκες. Από την πλευρά της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ εκφράστηκε η συμπαράσταση, η στήριξη και προώθηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης