Τετάρτη 29.05.2024 | Εορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ιαπωνία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ28.01.2023 | 2:09 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την ενίσχυση και βελτίωση των διμερών σχέσεων και την εδραίωση της συνεργασίας των δύο χωρών έχει σκοπό το διάρκειας 18 ωρών ταξίδι του πρωθυπουργού στην Ιαπωνία.

Για την Ελλάδα η Ιαπωνία αποτελεί άνοιγμα σε μια σημαντική χώρα –την τρίτη μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη–, η οποία και είναι μέλος του G7. Η επίσκεψη έρχεται σε ένα χρονικό σημείο που η Ιαπωνία επιδιώκει την προσέγγιση με το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. και η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει για την Ιαπωνία «γέφυρα» τόσο με την Ανατολική Μεσόγειο όσο και με τη Βαλκανική, με έμφαση στην ενέργεια. Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν οι Κυριάκος Πιερρακάκης και Κώστας Φραγκογιάννης, ενώ στις συναντήσεις με εκπροσώπους ιαπωνικών επιχειρήσεων θα τον συνοδεύει 20μελής επιχειρηματική αποστολή, ανάμεσά τους εκπρόσωποι του ΣΕΒ και του ΕΒΕΑ.

Η επίσκεψη θα έχει στο επίκεντρο το επενδυτικό κομμάτι, καθώς ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει μαζί με τον επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του, Αλέξη Πατέλη, τις επενδυτικές ευκαιρίες που ανοίγονται στην Ελλάδα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης