Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσκεψη Ν. Ανδρουλάκη στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ21.05.2024 | 4:53 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Στις 9 Ιουνίου οι πολίτες θα στείλουν μήνυμα, αλλαγής πορείας και εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ. Πάμε μαζί, δυνατά, αξιόπιστα, για την Ελλάδα που αξίζουμε, βάζοντας φρένο στην αλαζονεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και δημιουργούμε τις βάσεις για την προοδευτική εναλλακτική που στις επόμενες εθνικές εκλογές θα στείλει τη Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση».

Με τα παραπάνω λόγια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, απηύθυνε προσκλητήριο στους Τρικαλινούς για στήριξη του κόμματος στις προσεχείς εκλογές.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επισκέφτηκε τα Τρίκαλα με πρώτο σταθμό της περιοδείας του, το περίπτερο του κόμματος, στην αρχή του πεζοδρόμου της οδού Ασκληπιού. Εκεί τον ανέμεναν τοπικά στελέχη και φίλοι της παράταξης και τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα.

Λίγο αργότερα ο ίδιος επισκέφτηκε κεντρικά καταστήματα και καφετέριες, αναπτύσσοντας διάλογο με τους πολίτες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης