Τρίτη 16.08.2022 | Εορτάζουν: Αλκιβιάδης, Άλκης, Άλτσος, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διομήδης, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα

Επίσκεψη ουσίας από το 1ο ΓΕΛ Φαρσάλων στο Δημαρχείο Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ20.12.2018 | 5:20 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με περίσσεια δίψα για μάθηση επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Τρικκαίων μαθητές και μαθήτριες του 1ου Λυκείου Φαρσάλων. Για μια ακόμη χρονιά, εκπαιδευτικοί και μαθητές ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου για τα όσα προωθούνται στον Δήμο. Είτε σε σχέση με τις καινοτομίες και την τεχνολογία, είτε σε σχέση με τη γενικότερη δράση σε ζητήματα ανάπτυξης (Σχέδιο Ασκληπιός, Ιαματικός Πόρος Ριζώματος, Κόμβος Καινοτομίας κ.α.), έγινε ενημέρωση για τον τρόπο υλοποίησης προγραμμάτων σε μια από τις πιο παλιές πόλεις της Ευρώπης. Ακολούθησε αναλυτική ξενάγηση από τον ειδικό σύμβουλο κ. Θανάση Μιχαλάκη στο control room του Smart Trikala και στο eΚΕΠ, για τις ειδικότερες δράσεις σε θέματα πληροφορικής – τεχνολογίας και καινοτομίας προς όφελος των πολιτών.

Στη συνέχεια οι μαθητές/τριες, που συνοδεύονταν από τις εκπαιδευτικούς κ. Δάνφη Ντόβα (υποδευθύντρια), Σταματία Μαμαλίδου και Παρασκευή Αρσενοπούλου, μετέβησαν στον Μύλο των Ξωτικών γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα στην πρωτεύουσά τους!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης