Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσκεψη Στ. Πέτσα χθες στο Ζάρκο και ανακοινώσεις στήριξης στους πληγέντες

ΤΟΠΙΚΑ06.03.2021 | 4:08 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο Ζάρκο βρέθηκε χο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας συνοδευόμενος από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τους βουλευτές της ΝΔ κ. Κατερίνα Παπακώστα και κ. Θανάση Λιούτα.

Σε σύσκεψη που ακολούθησε ο κ. Πέτσας τόνισε πως την Δευτέρα θα υπάρξει ενίσχυση του Δήμου Φαρκαδόνας με 300.000 ευρώ, όπου και στους πληγέντες Δήμους της Λάρισας, ενώ τόνισε την ανάγκη άμεσων ενεργειών για την προσωρινή στέγαση όλων των κατοίκων τα σπίτια των οποίων κρίθηκαν ακατάλληλα. Μάλιστα, έφτασαν στο Ζάρκο τροχόσπιτα που θα φιλοξενήσουν τον κόσμο, μέχρι να έρθουν τα λυόμενα, τα οποία αναμένεται να τοποθετηθούν στο κέντρο του χωριού σε οικόπεδο που ανήκει στο Δημοτικό Σχολείο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης