Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσκεψη στον Δήμαρχο από ομάδα νέων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ29.04.2024 | 3:48 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος και γενικότερης πολιτικής σε θέματα κλιματικής αλλαγής συζήτησαν με τον Δήμαρχο Τρικκαίων, μέλη μιας άτυπης ομάδας νέων των Τρικάλων.

Η ομάδα, με μέλη μαθητές και φοιτητές, μετέχει στο πρόγραμμα Erasmus plus, με τη βοήθεια της εταιρείας Growthnest, στο πλαίσιο ενεργοποίησης των νέων με τα κοινά. Τα ζητήματα του περιβάλλοντος είναι ένα εξ αυτών, οπότε τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά, συζητώντας δράσεις και λύσεις σε ζητήματα που αφορούν στην ενεργοποίηση πολιτών και φορέων για θέματα αντιμετώπισης των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης