Δευτέρα 18.01.2021 | Εορτάζουν: Αθανάσιος, Θανάσης, Νάσος, Σάκης, Θάνος, Θανάσος, Θανασάκης, Σούλης, Αθανασία, Νάσια, Νάνσυ, Θανασία, Θανασούλα, Σούλα, Νάσα, Σούλη, Κύριλλος, Κυριλλία, Κυρίλλα, Κυρίλλη, Θεόδουλος, Θεοδούλιος, Θεοδούλης, Θεοδουλία, Θεοδούλα, Θεόδουλη

Επίσκεψη της Α΄ Τάξης του 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ06.03.2020 | 5:59 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Α΄ Τάξη του 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τη Βιβλιοθήκη, με τη συνοδεία της φιλολόγου κας Ειρήνης Παρασκευοπούλου, και να φιλοξενηθεί στους χώρους της.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν και στα τρία επίπεδα της Βιβλιοθήκης, με σκοπό να γνωρίσουν  το φιλικό και άνετο χώρο, όπως επίσης και τις υπηρεσίες που προσφέρονται σε μικρούς και μεγάλους.

Ενημερώθηκαν για τον κανονισμό λειτουργίας και τα εργαστήρια που μπορούν να παρακολουθήσουν, καθώς και για τα μαθήματα πληροφοριακής παιδείας που θα τους βοηθήσουν να εξοικειωθούν με την έρευνα.

Γνώρισαν τις συλλογές που περιλαμβάνει η Βιβλιοθήκη (έντυπο και μη υλικό), έμαθαν το ταξινομικό σύστημα και περιηγήθηκαν στον ηλεκτρονικό κατάλογο για να μάθουν να αναζητούν πληροφορίες για τα ενδιαφέροντά τους.

Ευχαριστούμε την καθηγήτρια κα. Παρασκευοπούλου και τους περιμένουμε ξανά σύντομα!

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop