Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσκεψη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βλάχων στον Χρήστο Μιχαλάκη

ΤΟΠΙΚΑ14.07.2022 | 5:56 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τις πύλες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων πέρασαν το πρωί της Πέμπτης μέλη της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων. Συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων έχοντας την ευκαιρία να θέσουν προς συζήτηση σειρά θεμάτων που άπτονται του Συλλόγου και γενικότερα της ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Μαγειρίας συνοδευόμενος από την γενική γραμματέα Αθανασία Δρόσου και τα μέλη του Δ.Σ. Ευάγγελο Μουστάκα και Δημήτρη Τσάπο, βρέθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για να ευχαριστήσουν τον Χρήστο Μιχαλάκη για την σημαντική υποστήριξη ως προς την έκδοση του νέου βιβλίου από την Π.Ο.Π.Σ. Βλάχων «Βλάχοι του Ασπροποτάμου και της Ορεινής Καλαμπάκας».

Όπως τόνισαν τα μέλη του Δ.Σ. η βοήθεια του αντιπεριφερειάρχη και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων υπήρξε καθοριστική για την έκδοση του πολύ σημαντικού αυτού βιβλίου, ενώ υπογράμμισαν πως ο ίδιος βρίσκεται σταθερά αρωγός στις προσπάθειες των Βλάχων για την προβολή της ιστορικής κληρονομιάς τους.

Σε δήλωσή του, μετά την συνάντηση, ο Χρήστος Μιχαλάκης σημείωσε πως «η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Π.Ε. Τρικάλων, βρίσκονται σταθερά στο πλευρό των Ομοσπονδιών και των Συλλόγων του τόπου μας, που συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την διατήρηση της ιστορικής μνήμης. Με την καθοριστική συμβολή του Κώστα Αγοραστού, με την υλοποίηση δράσεων και έργων που συντείνουν προς αυτή την κατεύθυνση, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες αυτές. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεισφέραμε για την έκδοση του νέου βιβλίου της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων και είμαι βέβαιος πως θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες αξιέπαινες πρωτοβουλίες».

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης