Παρασκευή 02.12.2022 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Επίσκεψη των Διευθυντών Εκπαίδευσης στον Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ11.10.2022 | 5:04 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Τρικάλων, κ. Χρήστου Φ. Τρικάλη και κ. Αλέξανδρου Γ. Καπανιάρη, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην Εκπαίδευση καθώς και στη συνεργασία της τοπικής Εκκλησίας με την Εκπαιδευτική Κοινότητα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους Διευθυντές για την ευγενική επίσκεψή τους και τους ευχήθηκε δύναμη και φώτιση στο δύσκολο έργο τους. Οι Διευθυντές με τη σειρά τους εξήραν το ποιμαντικό έργο που επιτελεί η τοπική Εκκλησία.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις ευχαριστίες τόσο του κ. Τρικάλη όσο και του κ. Καπανιάρη για την θερμή υποδοχή και την διαβεβαίωσή τους ως προς την συνέχιση της συνεργασίας και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης με την Ι. Μητρόπολη.

Από τη ΔΔΕ Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης