Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσκεψη των μαθητών του Γυμνασίου Βαλτινού στο Δημαρχείο Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ21.05.2024 | 4:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μαθητές του Γυμνασίου Βαλτινού επισκέφθηκαν την Δευτέρα 20 Μαΐου το Δημαρχείο Πύλης συνοδευόμενοι από τους Καθηγητές τους την Φιλόλογο κ. Αθηνά Κανάτα και τον Μαθηματικό κ. Ευάγγελο Ζάχο, όπου τους υποδέχτηκε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Μαρίνα Πανάγου.

Η περιοδεία των μαθητών πραγματοποιήθηκε  στο πλαίσιο του Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα.. «Γεφύρια του Τόπου μας».

Η ενημέρωση των μαθητών έγινε στην αίθουσα του Δ.Σ. Πύλης με την κ. Πανάγου να εξηγεί με λεπτομερή τρόπο την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, με την διάταξη που έχουν  στα έδρανα κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων η Συμπολίτευση και η Αντιπολίτευση.  Επίσης η Αντιδήμαρχος ενημέρωσε  τους μαθητές για τις Υπηρεσίες που είναι στελεχωμένος ο Δήμος Πύλης.

Πάνω στο θέμα των γεφυριών σχετική ενημέρωση έκανε η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Προγραμματισμού  του Δήμου Πύλης  κ. Ντίνα Μπέκου, η οποία αναφέρθηκε για τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν για την αξιοποίηση του Πορταικού ποταμού «Πάρκα Γεφυριών», καθώς και την αξιοποίηση των Ιστορικών Μνημείων της περιοχής Πύλης (ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑ-ΤΟΞΩΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΥΛΗΣ) ,κάνοντας μία σύντομη ιστορική αναδρομή της Πύλης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης