Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσκεψη του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ21.05.2024 | 3:47 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου υποδεχθήκαμε στη Βιβλιοθήκη τους μαθητές της Α΄ και Γ΄ τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο παιδικό τμήμα και να ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα. Γνώρισαν τη συλλογή, έμαθαν πως μπορεί κάποιος να γίνει μέλος της Βιβλιοθήκης και συζητήσαμε για τα πολλαπλά οφέλη ανάγνωσης της λογοτεχνίας. Έπειτα, η Α΄ τάξη έκανε μια εισαγωγή στον κόσμο της ρομποτικής με το εκπαιδευτικό πακέτο mTiny, που εισάγει τα παιδιά τον προγραμματισμό με παιγνιώδη τρόπο, ενώ παράλληλα η Γ΄ τάξη έλυσε ασκήσεις στον διαδραστικό πίνακα, ειδικά σχεδιασμένες για τη Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Στη συνέχεια, οι μαθητές είδαν τις Μουσειοσκευές του Κυκλαδικού Πολιτισμού και της αρχαίας ελληνικής κεραμικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και περιεργάστηκαν τα αντίγραφα εκθεμάτων από τις μόνιμες εκθέσεις του μουσείου που περικλείονται στις βαλίτσες.

Ευχαριστούμε το 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων για την επίσκεψη και τη συνεργασία.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης