Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσκεψη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ25.05.2024 | 2:43 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Παρασκευή 24 Μαΐου είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στη Βιβλιοθήκη τους μαθητές της Α΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο παιδικό τμήμα, έμαθαν πως μπορεί κάποιος να γίνει μέλος της Βιβλιοθήκης και ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Στη συνέχεια, οι μικροί μας φίλοι έπαιξαν εκπαιδευτικά προγράμματα στον διαδραστικό πίνακα, ειδικά σχεδιασμένα για την ηλικία τους, και έπειτα, έκαναν μια εισαγωγή στον κόσμο της ρομποτικής με το εκπαιδευτικό πακέτο mTiny, που εισάγει τα παιδιά στον προγραμματισμό με παιγνιώδη τρόπο.

Ευχαριστούμε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων για την επίσκεψη και τη συνεργασία.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης