Δευτέρα 26.10.2020 | Εορτάζουν: Γλύκων, Γλυκός, Δημήτριος, Δημήτρης, Δημητρός, Μίμης, Τζίμης, Μήτσος, Δημητράκης, Τζιμάκος, Μητσάκος, Μήτρος, Δήμητρα, Μιμή, Μιμίκα, Δημητρούλα, Δημητρία, Ντίμι, Δήμος, Λέπτινος, Λεπτίνα, Λούππος, Λούππης, Κυπαρισσία, Παρεσίνα, Παρεσσία, Παρέσια, Παρέσσα

Επίσκεψη του 2ου ΕΠΑΛ στο Παράρτημα ΑμΕΑ Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ09.05.2019 | 5:39 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τετάρτη  8 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων  (Παράρτημα ΑμεΑ Τρικάλων), στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, εκπαιδευτική επίσκεψη του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας του 2ου ΕΠΑΛ Τρικάλων .

Οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την Κοινωνική Λειτουργό κ. Φ. Παπακώστα και την Προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Παραρτήματος κ. Μ. Αδάμου, για τον τρόπο λειτουργίας, τις παρεχόμενες υπηρεσίεςκαι την κοινωνική προσφορά του Ιδρύματος.

Ξεναγήθηκαν στους χώρους του Παραρτήματος και συνομίλησαν με τους περιθαλπόμενους και το προσωπικό, αποκομίζοντας γνώσεις και εμπειρίες για τον ρόλο του νοσηλευτή σε ιδρύματα με χρόνιους πάσχοντες.

Εκ της Διοικήσεως του Θεραπευτηρίου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop