Κυριακή 07.03.2021 | Εορτάζουν: Ευγένιος, Ευγένης

Επίσκεψη του Δ. Παπαδημούλη στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ15.02.2019 | 6:06 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Στο πλαίσιο της Πολιτικής Δράσης της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Δημήτρης Παπαδημούλης θα επισκεφθεί τα Τρίκαλα την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα στις  24 Φεβρουαρίου.   Σε ότι αφορά στο πρόγραμμα  του ευρωβουλευτή, ήδη έχει προγραμματιστεί , κεντρική πολιτική ομιλία. Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από ενημέρωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα, θα μιλήσει για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τις προκλήσεις των ευρωεκλογών, τις προοδευτικές συμμαχίες ενάντια στο νεοφιλελευθερισμό και τις ακροδεξιές δυνάμεις για μία δημοκρατική και κοινωνική Ευρώπη, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του «Φρουρίου» Τρικάλων.

Από εκεί και πέρα, στο πλαίσιο της επίσκεψης γίνεται προσπάθεια να προστεθούν και συναντήσεις με τοπικούς φορείς και πολιτικά πρόσωπα, με στόχο το διάλογο ενόψει και των εκλογών. Εξάλλου, στο νομό Τρικάλων οι συμμαχίες του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον γεγονός και αυτό σημαίνει ότι αναμένουμε με ενδιαφέρον τις «ζυμώσεις» σε τοπικό επίπεδο  με αφορμή την έλευση του ευρωβουλευτή και κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Το στίγμα εξάλλου για τις εθνικές εκλογές αυτή τη φορά, δόθηκε πρόσφατα σε δήλωσή του από τον κ. Παπαδημούλη, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά, πως «θα επιταχυνθεί» η τάση κλεισίματος της δημοσκοπικής «ψαλίδας» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ «μετά την έξοδο από τα μνημόνια, την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και του κυβερνητικού διαζυγίου με τον κ. Καμμένο. Ήδη επιταχύνεται η διαμόρφωση ενός ολοένα και ισχυροποιούμενου πολιτικού διπολισμού», υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσέθεσε: «Από την μία το στρατόπεδο της προόδου με ραχοκοκαλιά τον ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη θα είναι το υπερσυντηρητικό στρατόπεδο, με βασική ραχοκοκαλιά τη ΝΔ, η οποία όμως ολοένα και περισσότερο μετατοπίζεται προς την άκρα δεξιά, καθώς έχει “πάρει τα κλειδιά” του Κυρ. Μητσοτάκη η ακροδεξιά τρόικα Σαμαρά, Βορίδη, Γεωργιάδη».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop