Τρίτη 20.04.2021 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Επίσκεψη του διοικητή της 5ς ΥΠΕ στον Δήμαρχο Τρικκαίων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ09.11.2020 | 5:16 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε πλαίσιο εθιμοτυπίας αλλά με ουσία για την πανδημία, η επίσκεψη του διοικητή της 5ης ΥΠΕ στον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ. Ο κ. Φ. Σερέτης επισκέφθηκε τον Δημήτρη Παπαστεργίου τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 και αρχικώς στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα ενεργειών της ΥΠΕ, για την ενίσχυση του συστήματος υγείας. Η ασφάλεια και η λειτουργικότητα του συστήματος ήταν ένα δεύτερο πεδίο, ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε συνολικότερα στα ζητήματα που προκύπτουν από την πανδημία.

Ο κ. Σερέτης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Παπαστεργίου, ως πρόεδρο της ΠΑΔΥΘ ΑΕ, για τη δωρεά των 100.000 € στα νοσοκομεία Τρικάλων και Καρδίτσας. Η δωρεά είχε γίνει με αφορμή την πρώτη καραντίνα, τον περασμένο Μάρτιο, με απόφαση που έλαβε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. Η Διαδημοτική Επιχείρηση που διαχειρίζεται τα απορρίμματα των 10 Δήμων της Δυτικής Θεσσαλίας, όπως επεσήμανε ο κ. Παπαστεργίου, μπορεί να σταθεί αρωγός και σε άλλα θέματα αναφορικά με την υγεία, στηρίζοντας την ΥΠΕ, με αγορά πιθανώς κάποιων μηχανημάτων ή αντιδραστηρίων.

Επίσης, ο κ. Σερέτης ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ γενικότερα για την προεργασία που γίνεται με κινητές μονάδες εμβολιασμού. Στόχος είναι, να υπάρχει ετοιμότητα στις απομακρυσμένες περιοχές, ώστε, όταν χρειαστεί, να εξυπηρετήσουν τον εμβολιασμό πολιτών κατά του κορονοϊού.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop