Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσκεψη του κ. Γ. Πέτρου στο 7ο Πειραματικό Γυμνάσιο στο πλαίσιο προγράμματος Αγωγής Υγείας και του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού

ΤΟΠΙΚΑ27.04.2024 | 3:15 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Παρασκευή, 19-4-2024, στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα «Πανδημία: Ας το δούμε ως ευκαιρία» και του ΣΕΠ, οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος Γ3 του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου Τρικάλων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πανδημία του κορωνοϊού (πώς ξεκίνησε, πώς μεταδόθηκε, τι συνέπειες επέφερε, πως αντιμετωπίστηκε από την ιατρική κοινότητα και ποια η κατάσταση σήμερα) από τον ιατρό Γεώργιο Πέτρου, τέως πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων (στην περίοδο της πανδημίας 2020-2022). Τα παιδιά έθεσαν τα ερωτήματά τους στον κ. Πέτρου. Τέλος, ενημερώθηκαν για το επάγγελμα του γιατρού.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γεώργιο Πέτρου που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του σχολείου μας, ενημέρωσε τους/τις μαθητές/τριες με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό, απάντησε στους προβληματισμούς τους και τους έδωσε την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα αγωγής υγείας και σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού.

Για την παραπάνω δράση, συνεργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί Βράντζα Ελένη, ΠΕ84, Στουκογεώργου Αναστασία, ΠΕ78 και Γουρζιώτη Παναγιώτα, ΠΕ03.50 που υλοποιούν το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για το σχολικό έτος 2023-2024 σε συνεργασία με το ΚΕΠΕΑ Μεσολογγίου, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών σε θέματα υγείας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης