Τετάρτη 03.03.2021 | Εορτάζουν: Κλεόνικος, Κλεονίκη, Νίκη, Κλεονίκω, Θεοδώρητος

Επίσκεψη του Νίκου Χουντή στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ03.05.2019 | 6:33 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Ο Νίκος Χουντής μέλος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας στις επερχόμενες ευρωεκλογές θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη δυτική Θεσσαλία, στις 6 και 7 Μαΐου.

Ειδικότερα την Τρίτη 7 Μαΐου νωρίς το πρωί θα επισκεφθεί τα γραφεία και τις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΔΗΕ Τρικάλων για να συζητήσει με εργαζόμενους για το επισφαλές μέλλον της επιχείρησης. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην αγορά στο κέντρο της πόλης και στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο ξενοδοχείο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.

Αμέσως μετά θα συζητήσει στα γραφεία της  Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων με τα μέλη του Δ.Σ. για να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα της αγοράς και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενώ νωρίς το απόγευμα θα βρεθεί στην Καλαμπάκα  για να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Όπως έχει δηλώσει ο κ. Χουντής, δίνοντας το στίγμα των ευρωεκλογών «Ενώ έχει τονιστεί πολλές φορές η σημασία των Ευρωεκλογών που έχομε σε λίγες ημέρες, στο ελληνικό τοπικό σκηνικό πρυτανεύουν άλλα θέματα. Θα πάμε σε μια αόρατη υπό μια έννοια, απροσδιόριστη, διλημματική αναμέτρηση, ότι σε αυτές τις ευρωεκλογές το δίλημμα είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης. Αυτό γίνεται γιατί η επί της ουσίας συζήτηση για τα ευρωπαϊκά πράγματα δεν τους συμφέρει , διότι θα αποδείξει συγκλήσεις σε μια σειρά βασικών θεμάτων, μιας νεοφιλελεύθερης, αυταρχικής ευρωπαϊκής ένωσης, που κατά τα άλλα την καταγγέλλουν και θέλουν να την αλλάξουν».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop