Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσκεψη του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Αγιοφύλλου στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ24.02.2024 | 11:39 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου υποδεχθήκαμε στη Βιβλιοθήκη τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγιοφύλλου στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής. Οι μαθητές ενημερώθηκαν για τον κανονισμό λειτουργίας και γνώρισαν τη συλλογή του παιδικού τμήματος. Εξοικειώθηκαν με το Δεκαδικό Σύστημα Ταξινόμησης Dewey, αναζητώντας αγαπημένα βιβλία, πρώτα στον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης (opac.gr) και έπειτα στα ράφια.

Στη συνέχεια, οι μαθητές του Δημοτικού ασχολήθηκαν με εκπαιδευτικές εφαρμογές στον διαδραστικό πίνακα, ειδικά σχεδιασμένες για τη Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, έλυσαν ασκήσεις με παιγνιώδη τρόπο και έκαναν μια επανάληψη της σχολικής ύλης. Παράλληλα, τα παιδιά του Νηπιαγωγείου έπαιξαν με το ρομποτάκι mTiny, που έχει τη μορφή ενός πάντα, πραγματοποιώντας μια πρώτη επαφή με τον κόσμο της ρομποτικής.

Ευχαριστούμε το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Αγιοφύλλου για την επίσκεψη και τη συνεργασία.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης