Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μοσχάτο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ30.03.2024 | 1:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζοντας το πρόγραμμα επισκέψεων με σκοπό την επαφή με τους πολίτες, βρέθηκε στο Μοσχάτο, όπου μίλησε στην κεντρική πλατεία.

«Η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή χώρα. Η χώρα καλείται να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις σε περιβάλλον γεωπολιτικής αστάθειας. Μόνο η ΝΔ εγγυάται ασφάλεια στον τόπο. Το διαπιστώσατε και με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας. Το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Η συζήτηση ήταν αποκαλυπτική για το πώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης εργαλειοποιούν μια τραγωδία για να αποκομίσουν πρόσκαιρα μικροκομματικά οφέλη και αναμοχλεύουν τα ίδια και τα ίδια. Προχωράμε παρά τους εκβιασμούς και τις πιέσεις, δεν συγκυβερνούμε με κανέναν. Η ΝΔ είναι στραμμένη στα προβλήματα της κοινωνίας» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Αναφέρθηκε επίσης στην αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά και την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων, υπογραμμίζοντας ότι θα ενισχυθούν και τα δημόσια ιδρύματα. Πρόσθεσε ότι πάνω από 1 δισ. πόροι έχουν κατευθυνθεί στην υγεία, ενώ υπογράμμισε τη σημασία της κάλπης των ευρωεκλογών «για να διαπραγματευτώ τα δικά σας δίκαια στις Βρυξέλλες» όπως χαρακτηριστικά είπε. «Κάποιοι θέλουν να πέσει ο Μητσοτάκης, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Εγώ βρίσκομαι σε αυτή τη θέση γιατί εσείς με ψηφίσατε. Γι αυτό και θέλω τη μάχη των ευρωεκλογών να την αντιμετωπίσουμε με την απαραίτητη σημασία. Είναι πολύ σημαντική κάλπη για την επόμενη μέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, όσο κάποιοι διαγκωνίζονται για το ποιος θα είναι δεύτερος, εμείς θα είμαστε ισχυροί και πρώτοι. Θα κερδίσουμε στις ευρωεκλογές και θα συνεχίσουμε ισχυροί το έργο μας» συνέχισε.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης