Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσκεψη τριών υποψηφίων ευρωβουλευτών στην ΔΕΕΠ Τρικάλων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ11.05.2024 | 2:36 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα γραφεία της ΔΕΕΠ επισκέφθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα, ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Μανώλης Κεφαλογιάννης, η πρώην υπουργός και υποψήφια ευρωβουλευτής Έύη χριστοφιλοπούλου και ο Καρανικόλας Σπύρος Νομικός Σύμβουλος και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από στελέχη, η υποδοχή των τριών υποψηφίων ευρωβουλευτών έγινε με ενθουσιασμό.

Τα κυβερνητικά στελέχη ανέλυσαν το διακύβευμα των ευρωεκλογών που είναι η πολιτική σταθερότητα της χώρας μας και η οικονομική πολιτική που δεν πρέπει να βρεθεί σε κίνδυνο.

Να μη δώσουμε σε κάποιους την ευκαιρία να ισχυριστούν ότι πρέπει αυτή η πορεία της χώρας στην Ευρώπη να διαταραχθεί.

Αναφερόμενοι στην καταστροφής της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στον Νόμο Τρικάλων επισήμαναν ότι με πολλή δουλειά, με τη συνεργασία όλων το εθνικό στοίχημα της ανάταξης της Θεσσαλίας θα το κερδίσουμε.

Ακολουθήσει εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των τοπικών και των κυβερνητικών στελεχών.

Παρόντες στην συνάντησή ήταν η Βουλευτής Τρικάλων κ. Παπακώστα Κατερίνα, ο αναπληρωτής Γραμματέας προγράμματος κ. Βλαχογιάννης Γεώργιος, ο αναπληρωτής Γραμματέας οργανωτικού κ. Κυριακής Γεώργιος, οι Πρόεδροι των ΔΗΜΤΕ Τρικάλων και Πύλης κ. Τσιμπίδας Ηλίας και Αραπογιάννης Αλέξανδρος και πλήθος στελεχών του κόμματος.

Επίσης με τηλεφωνική παρέμβαση την συνάντηση χαιρέτησαν οι δύο υπουργοί κ. Σκρέκας Κωνσταντίνος και Παπαστεργίου Δημήτρης.

Στην συνέχεια κλιμάκιο επισκέφθηκε την Φαρκαδόνα κατόπιν παραινέσεως του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη. Λόγω απουσίας του Προέδρου την υποδοχή και συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η Γραμματέας της ΔΕΕΠ κ. Γιαννοτάκη Μάνη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης