Τρίτη 25.01.2022 | Εορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία, Μαργαρίτης, Μαργαρίτα

Επίσκεψη Τσίπρα στην Κρήτη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ02.05.2019 | 1:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος συνοδευόμενος από τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, επιθεωρεί την πορεία ολοκλήρωσης του έργου στο δρόμο Ηράκλειο – Μεσαράς.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας θα εγκαινιάσει το τμήμα του ΒΟΑΚ, Γούβες – Χερσόνησος και θα μεταβεί στο ολοκληρωμένο υδραυλικό έργο του Φράγματος Αποσελέμη.

Ακολούθως, θα μεταβεί στο δήμο Αρχανών Αστερουσίων ενώ στις 19:30 θα επισκεφθεί το Χουδέτσι, και θα πραγματοποιήσει σύντομο χαιρετισμό σε εκδήλωση στην οποία θα απευθύνουν ομιλίες και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη.

Στο σημαντικό έργο υποδομής «που περιμένει με ανυπομονησία όλη η Κρήτη» αναφέρεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από τη μεγαλόνησο όπου πραγματοποιεί περιοδεία.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Αλ. Τσίπρας σημειώνει: «Η περιοδεία μας στην Κρήτη ξεκίνησε με την επιθεώρηση του έργου στο δρόμο Ηρακλείου-Μεσαράς. Ένα σημαντικό έργο υποδομής που ολοκληρώνεται και που περιμένει με ανυπομονησία όλη η Κρήτη και κυρίως οι κάτοικοι της Μεσαράς».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020