Δευτέρα 28.11.2022 | Εορτάζουν: Ειρήναρχος

Επισκέψεις του Δημάρχου Πύλης στα χωριά του ορεινού όγκου

ΤΟΠΙΚΑ16.08.2018 | 2:38 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Οι επισκέψεις του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα άρχισαν τον τελευταίο χρονικό διάστημα να πυκνώνουν  μέσα στον καυτό μήνα του Αυγούστου, με τις πάμπολλες πολιτιστικές και θρησκευτικές  εκδηλώσεις  που διαδραματίζονται στα Χωριά του Δήμου Πύλης και φυσικά που σφύζουν από Ζωή  λόγω της προσέλευση αρκετών ετεροδημοτών.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαράβας  την περασμένη Εβδομάδα  επισκέφθηκε τα Χωριά συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, την Γραμματέα και ειδική Συνεργάτιδα του κ. Μαρία Γιαννοτάκη, ξεκινώντας  πρώτα από το Δροσοχώρι, όπου εκεί τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος  της Τ.Κ. κ. Πέτρος Μπακάλης και οι κάτοικοι, που δεν παρέλειψαν να εκθέσουν και τα προβλήματα που έχει το Χωριό.

Στην συνέχεια ο κ. Μαράβας επισκέφθηκε τον  Άγιο Νικόλαο όπου και εκεί τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ.  κ. Αχιλλέας Καλόγηρος με τους κατοίκους του Χωριού, όπου αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ τους που αφορούσε την βελτίωση  της κατάστασης ως αναφορά τα προβλήματα του  Χωριού.

Ο επόμενος σταθμός του Δημάρχου ήταν η Αθαμανία όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Δημήτριος Πολύμερος παρουσιάζοντας τον στους κατοίκους του Χωριού που χαιρέτισε ο κ. Μαράβας έναν-έναν χωριστά.

Το τελευταίο χωριό που επισκέφθηκε ήταν το Γαρδίκι όπου και εκεί τον υποδέχτηκαν με εγκαρδιότητα ο Πρόεδρος  της Τ.Κ. Γαρδικίου  κ. Άρης Αλεξίου και ο Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος  Ούτρας, όπου και παρακολούθησε την μουσική εκδήλωση έλαβε χώρα στην πλατεία του Χωριού.

Εκεί συνάντησε και χαιρέτησε αρκετό κόσμο και είχε και προσωπική συνομιλία μαζί τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης