Δευτέρα 05.06.2023 | Εορτάζουν: Δωρόθεος, Δωροθέα, Πλούταρχος, Κύνθια, Κυνθία, Απόλλωνας, Απόλλων, Νίκανδρος, Νικανδρία, Νίκη, Σεληνιάς, Σελήνος, Σελήνιος, Σεληνιάδα, Σεληνία, Σελήνη, Σελήνα

Επίσπευση της εισαγγελικής έρευνας ζήτησε ο Ν. Ανδρουλάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ03.04.2023 | 6:41 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την επίσπευση της εισαγγελικής έρευνας για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης στη διάρκεια της συνάντησης που έγινε χθες μετά από δικό του αίτημα με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο.

Ο κ Ανδρουλάκης παρέμεινε στο εισαγγελικό γραφείο για περίπου μία ώρα.

Κατά την έξοδο του ο κ Ανδρουλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση : Ήρθα σήμερα εδώ που χτυπά η καρδιά της δικαιοσύνης και κατέθεσα στον κ. Ελευθεριάνο αίτηση επίσπευσης της εισαγγελικής έρευνας που αφορά το ζήτημα των υποκλοπών. Η υπόθεση αυτή δεν θα παραγραφεί ποτέ πολιτικά ούτε ποινικά. Και να είναι σίγουροι οι υπεύθυνοι ότι θα αναλάβουν πλήρως τις ευθύνες τους .Η Ελλάδα είναι μια χώρα ισχυρού κράτους δικαίου, είναι μια ευρωπαϊκή χώρα .Έχουμε χρέος όλο το πολιτικό σύστημα να μην επιτρέψει ξανά να εκτεθεί η χώρα μας διεθνώς με τέτοιες ποινικά απαράδεκτες πράξεις εις βάρος πολιτών εις βάρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης