Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επιστημονική συνάντηση στο Μουσείο Τσιτσάνη

ΤΟΠΙΚΑ14.05.2024 | 9:00 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει επιστημονική συνάντηση με τίτλο «Διατροφή και Ψυχική Υγεία» την Παρασκευή  17 Μαΐου 2024 και ώρα 17:15 – 21:00 στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν Ακαδημαϊκοί και Επαγγελματίες από τον χώρο της Ψυχιατρικής, της Ψυχολογίας και της Διαιτολογίας – Διατροφολογίας.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους διακεκριμένες Καθηγήτριες των Πανεπιστημίων του Ohio και του San Diego οι οποίες θα μιλήσουν για το πρωτοποριακό θεραπευτικό πρωτόκολλο διαχείρισης των διατροφικών διαταραχών TBT-S (Temperament Based Treatment).

Η Διευθύντρια και οι συνεργάτες του Ελληνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών θα πραγματοποιήσουν ομιλίες με live workshop. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η εκδήλωση είναι υβριδική, επομένως οι συμμετέχοντες μπορούν να την παρακολουθήσουν είτε διά ζώσης, είτε διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας WebΕx, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://uth.webex.com/uth/j.php?MTID=me391d533d32a83d831aeff9606af7bb8

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης