Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επιστολή στον εργολάβο για το έργο στην Καρδίτσης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ18.04.2024 | 4:37 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Προειδοποιητική επιστολή έστειλε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων στον εργολάβο που έχει πάρει την ανάπλαση της οδού Καρδίτσης, δίνοντας του προθεσμία ένα μήνα για να ξεκινήσει τις εργασίες κατασκευής νέων πεζοδρομίων και ποδηλατόδρομου, όπως αποκάλυψε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Γιώργος Καταβούτας.

Όπως τόνισε «Χθες επιδόθηκε έγγραφο από την τεχνική υπηρεσία προς τον εργολάβο. Κατσιάβα ότι πρέπει να μπει εντός ενός μήνα στο έργο της ανάπλασης της οδού Καρδίτσης. Είναι μια προειδοποίηση ότι το έργο έχει καθυστερήσει πολύ και πρέπει να συνεχιστεί η εκτέλεση του.

Δεν τα ρίχνουμε όλα στους εργολάβους, έγιναν έργα από ΔΕΥΑΤ μέχρι οπτικές ίνες στην περιοχή αυτή. Έχουν όμως τελειώσει όλοι οι οργανισμοί πλέον από εκείνο το μέρος, οπότε ο κ. Κατσιάβας έπρεπε να είχε μπει από μήνες τώρα. Είμαι σίγουρος ότι θα λάβει υπόψη το επίσημο έγγραφο που του κοινοποιήθηκε, και θα ξεκινήσει μέσα στο μήνα τις εργασίες του.

Το αν θα μπορεί να ανταπεξέλθει ταυτόχρονα στα έργα που έχει αναλάβει, είναι δικό του θέμα, ο ίδιος χτύπησε τα έργα αυτά σε προσφορές, είναι δική του υποχρέωση να μπορεί να τα τρέξει όλα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης