Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επιστολή Θανάση Λιούτα προς τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη για ειδική μοριοδότηση για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου του Νομού Τρικάλων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ21.03.2024 | 10:28 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Με επιστολή του ο Τρικαλινός Βουλευτής ζητά από τον Υπουργό Παιδείας, οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, οι οποίοι φέτος θα δώσουν Πανελλήνιες Εξετάσεις να έχουν ειδική μοριοδότηση, λόγω των συνέπειων που προκάλεσαν οι πλημμύρες Daniel και Elias.

Πιστός στο εξ αρχής αίτημά του, ο Θανάσης Λιούτας, σχετικά με την αναγκαιότητα που υπάρχει να μοριοδοτηθούν οι μαθητές της Γ’ Λυκείου, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, οι οποίοι φέτος θα δώσουν Πανελλήνιες Εξετάσεις, απέστειλε συγκεκριμένη επιστολή προς τον Υπουργό, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη.

Ο κ. Λιούτας αναλυτικά εξήγησε τον τρόπο που έχει αλλάξει η ζωή για πάρα πολλούς συμπολίτες μας και για πάρα πολλούς μαθητές μας σε ολόκληρο τον Νομό Τρικάλων, καθώς επιπλέον και για την οικονομική επιβάρυνση, με την οποία επιφορτίζονται πάρα πολλές οικογένειες, με δεδομένες τις εκτεταμένες και πάρα πολύ δύσκολες συνέπειες που προκάλεσαν σε κάθε διάσταση της ζωής των πληγέντων συμπολιτών μας οι πλημμύρες. Ο Τρικαλινός Βουλευτής ζήτησε από τον Υπουργό να ενσκήψει και πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα και να επέλθει στήριξη και ανακούφιση και μέσω αυτής της πολιτικής, της ειδικής μοριοδότησης στις Πανελλήνιες για τα παιδιά μας που φέτος θα δώσουν τις εξετάσεις. Επί του συγκεκριμένου ζητήματος, ο Θανάσης Λιούτας θα βρίσκεται σε διαρκή επαφή με το Υπουργείο Παιδείας το επόμενο διάστημα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης