Δευτέρα 14.06.2021 | Εορτάζουν: Ελισσαίος, Ελισσώ, Ελισώ, Νήφων

Επιστολή του Θ. Λιούτα για το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Νοσοκομείου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ16.06.2020 | 3:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με επιστολή του την περασμένη εβδομάδα προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια, ο βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας ζήτησε την άμεση παρέμβασή του, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

 

Στην επιστολή τονίζει μεταξύ άλλων πως «Η ανάγκη πλήρωσης των αναγκαίων θέσεων ιατρών είναι πάρα πολύ μεγάλη. Στο Ακτινοδιαγνωστικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Τρικάλων γίνονται εξετάσεις Μαγνητικής Τομογραφίας, Αξονικής Τομογραφίας, Triplex αγγείων και άλλες εξίσου σημαντικές και κρίσιμες. Μάλιστα το Νοσοκομείο Τρικάλων δέχεται πάρα πολύ μεγάλο αριθμό ασθενών από όλον τον Νομό μας, γεγονός που το καθιστά ένα πολύ σημαντικό σημείο αναφοράς για τη δημόσια υγεία στον τόπο μας.

 

Με βάση όλα τα παραπάνω και σε συνδυασμό πάντα και με την κρίσιμη υγειονομική κατάσταση που η πανδημία του Κορωνοϊού έχει δημιουργήσει, είμαι βέβαιος ότι αντιλαμβάνεστε πλήρως το κρίσιμο και ουσιώδες ζήτημα της ομαλής λειτουργίας του εν λόγω τμήματος. Το κρίσιμο και ουσιώδες ζήτημα της επαρκούς στελέχωσης του τμήματος.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop