Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επιστρατεύεται ο Νικολάκης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ30.11.2022 | 6:33 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε μια προσπάθεια ανάδειξης της πόλης των Τρικάλων αλλά και περιοχών όπως είναι η Ελάτη και τα Μετέωρα, επιστρατεύεται ο Νικολάκης, τα μπρούτζινο αγαλματίδιο που βρίσκονταν στη λιμνούλα της κεντρικής πλατείας, όπως αποκάλυψε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Καταβούτας:

«Έχει βρει καταφύγιο στο γραφείο μου ο Νικολάκης αυτή τη στιγμή, μέχρι να πάει στη λιμνούλα του Μύλου των Ξωτικών σύντομα. Κάναμε όμως ένα ευφάνταστο πρότζεκτ με το Νικολάκη, και θα τον βγάλουμε σε αρκετά σημεία-τοπόσημα, έτσι ώστε να τα αναδείξουμε μέσα από ένα βίντεο που θα δείχνει το Νικολάκη να περιοδεύει στα συγκριμένα σημεία. Δηλαδή, εκτός από την κεντρική πλατεία θα πάει στον Ληθαίο, στη γέφυρα της Μαρούγκαινας, στα Μετέωρα, στην Ελάτη. Θα δείξουμε λοιπόν ένα βίντεο στο οποίο πχ ο Νικολάκης θα βρίσκεται στην Ελάτη, και θα κάνει την…αγαπημένη του διαδικασία. Έχουμε εξασφαλίσει ακόμα και αυτό, δεν θέλω να αποκαλύψω τις λεπτομέρειες για το πώς θα γίνεται η…ούρηση του Νικολάκη.

Κάναμε ήδη τα πρώτα πλάνα, και ανάλογα με τον καιρό θα συνεχίσουμε. Ήταν μια ιδέα του Δημάρχου, την οποία εμείς εμπλουτίσαμε.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης