Κυριακή 14.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Επιστροφή Κωστόπουλου στον Αχιλλέα Μπάρας

Χωρίς κατηγορία21.06.2019 | 12:38 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο ιστορικός Αχιλλέας Μπάρας δεν τα κατάφερε φέτος, πληρώνοντας λάθη που έγιναν κυρίως στην αρχή της χρονιάς, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στη Β’ Ερασιτεχνική. Το γεγονός αυτό, έφερε ντόμινο εξελίξεων σε όλα τα μέτωπα με την ομάδα να οργανώνεται άμεσα ενόψει της επόμενης ημέρας

Νέα πρόσωπα θα εμπλακούν διοικητικά,πλαισιωμένα από το Γιάννη Παπαγιάννη που αναμένεται να διατηρήσει τον προεδρικό θώκο, προκειμένου όλοι μαζί να φέρουν τον Αχιλλέα άμεσα εκεί που του αρμόζει δηλαδή και πάλι στα σαλόνια της Α’ Ερασιτεχνικής.

Μάλιστα, οι εξελίξεις ήρθαν πολύ γρήγορα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, καθώς την Τετάρτη είχαμε την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον πολύπειρο προπονητή Ευριπίδη Κωστόπουλο, έναν άνθρωπο ιδιαίτερα γνώριμο για την Μπάρα, καθώς έχει διατελέσει και κατά το πρόσφατο παρελθόν και για πολλά χρόνια τεχνικός της συγκεκριμένης ομάδας.

Ο Κωστόπουλος αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή την καλύτερη δυνατή επιλογή, καθώς πρόκειται για έναν προπονητή που έχει τον τρόπο να ανεβάζει ομάδες στην Α’ Ερασιτεχνική και κυρίως γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην Μπάρα.

Καταλυτικό ρόλο στον ερχομό του Κωστόπουλου στον Αχιλλέα έπαιξε η παρουσία του Κώστα Θέμελη, με τον οποίο συνδέεται με πολυετή φιλία. Ο Θέμελης, αποτέλεσε τη φετινή σεζόν έναν από τους στυλοβάτες της δύσκολης προσπάθειας στην Α’ Ερασιτεχνική και είναι ένας άνθρωπος που και τη νέα σεζόν θα συμβάλλει τα μέγιστα αγωνιστικά, συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ποδοσφαιριστής, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει και με κάθε άλλο τρόπο το ιστορικό σωματείο να πετύχει τους στόχους όντας ιδιαίτερα αγαπητός από όλους γύρω από την ομάδα.

Πέρα από τον Ευριπίδη Κωστόπουλο όμως σήμερα είχαμε και την ανακοίνωση του γυμναστή που θα είναι ο Μίλτος Μαγκλάρας και εκείνος με πολυετή πείρα. Μάλιστα κατά το πρόσφατο παρελθόν συνεργάστηκε εκ νέου με τον Κωστόπολου και θεωρείται αρκετά καλός για τα δεδομένα του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Στην ομάδα συνεχίζει και ο Χρήστος Παππάς που επίσης έβαλε πλάτη όλα αυτά τα χρόνια σε πολλά θέματα και όχι μόνο στους αγωνιστικούς χώρος και η αλήθεια είναι ότι η επιβίωση της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα,σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στον ίδιο.

‘Οσον αφορά τώρα τους στόχους του Αχιλλέα , είναι φανερό από τις πρώτες κιόλας κινήσεις ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό των ανθρώπων του πέρα από την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική.

Μάλιστα, το επόμενο διάστημα αναμένεται δυνατή ενίσχυση της ομάδας με πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές και οργάνωση σε μία σειρά από σημαντικά ζητήματα, προκειμένου η φετινή χρονιά να αποτελέσει απλά μία κακή παρένθεση και ο Αχιλλέας να επιστρέψει εκεί που πρέπει.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης