Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επιθεώρηση Σακκά σε ασφαλτοστρώσεις

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ05.04.2024 | 4:02 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Από το Μουσείο Τσιτσάνη και προς το Νοσοκομείο ξεκίνησε την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 η ασφαλτόστρωση στα Τρίκαλα. Πρόκειται για εργολαβία με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις Δήμους Τρικκαίων», που αφορά σε άσφαλτο σε διάφορα σημεία της πόλης. Το έργο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, επιθεωρώντας την πορεία τους, καθώς μέσα σε λίγες ώρες είχε ολοκληρωθεί τμήμα των απαραίτητων εργασιών. Το έργο (με ανάδοχο την εταιρεία «Μάντζιος Παναγιώτης») συνδυάζεται και με έργο για την οδική ασφάλεια συνολικότερα στην πόλη, με συνολικό προϋπολογισμό πάνω από 4 εκ. €, για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στους δρόμους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης