Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίθεση εφ’ όλης της ύλης από τον Κ. Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ18.07.2018 | 4:53 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εφ’ όλης της ύλης επίθεση στη κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

«Όσο νωρίτερα γίνουν εκλογές τόσο το καλύτερο. Και όποτε κι αν γίνουν θα τις κερδίσουμε. Θα πρότεινα, μάλιστα, στον κ. Τσίπρα να προκηρύξει εκλογές πριν από τη ΔΕΘ. Έτσι θα βρει και ένα καλό άλλοθι να γλιτώσει την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Επεσήμανε μάλιστα ότι τη συναλλαγή του κ. Τσίπρα την πληρώνουν οι πολίτες με φόρους και εισφορές, με μειωμένες συντάξεις και αποδοχές, τονίζοντας ότι για κάποια φιλικά χτυπήματα στην πλάτη και για πρόσκαιρες θετικές εντυπώσεις, η χώρα έχει οδηγηθεί σε εθνικές περιπέτειες διαρκείας.

«Ας κάνει όσες φιέστες θέλει ο κ. Τσίπρας. Οι πολίτες δεν τον ακούν, δεν τον πιστεύουν, και δεν θα του δώσουν άλλη ευκαιρία. Τα ψέματα τελείωσαν», είπε χαρακτηριστικά.

«Η Ελλάδα είναι μια φτωχοποιημένη και πανάκριβη χώρα», πρόσθεσε, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσιάζοντας το πλήρες και κοστολογημένο σχέδιο του κόμματος που στηρίζεται σε λιγότερους φόρους. Λέμε όχι στους υπερβολικούς φόρους. Μείωση του ΕΝΦΙΑ κατα 30% μείωση του φόρους στις επιχειρήσεις εντός μιας διετίας και επιστροφή του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%.

«Δεν πρόκειται να βουλιάξουμε στη λάσπη τους. Θα απαντάμε σε κάθε επίθεση με επιχειρήματα», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Προανήγγειλε τη διεξαγωγή του συνεδρίου του κόμματος στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, την προεδρία του οποίου όπως είπε αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης