Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίθεση Καΐκη σε Παπαστεργίου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ09.05.2020 | 2:02 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Δριμεία κριτική στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων Δ. Παπαστεργίου, ασκεί με γραπτή δήλωσή του ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γιώργος Καΐκης.

Στην δήλωσή του μεταξύ άλλων τονίζει:

Οι σουπερμαρκετάδες βγαίνουν από αυτήν τη φάση της πανδημίας με τις τσέπες γεμάτες και, το σημαντικότερο, με νέα όπλα στη φαρέτρα τους, ώστε το επόμενο διάστημα να προχωρήσουν ένα βήμα πιο πέρα στη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, που δεν πήρε αναστολή, αλλά επιταχύνθηκε την περίοδο της πανδημίας, με τις ΠΝΠ της κυβέρνησης. Αυτές που, εκτός των άλλων, επιτρέπουν τη μονομερή επιβολή της εκ περιτροπής εργασίας, την αυθαίρετη διαμόρφωση των ωραρίων και της υπερωριακής απασχόλησης, όπως και πολλά άλλα.

Είναι φανερό επομένως ότι η πανδημία είχε κερδισμένους και χαμένους, αν σκεφτεί κανείς το ζόρι που τράβηξαν οι χιλιάδες εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ, εκτεθειμένοι στην εξαντλητική δουλειά και στα ελλιπή μέτρα προστασίας, με μόνη «ανταμοιβή» τα δακρύβρεχτα «μπράβο» της κυβέρνησης και ένα ψωροεπίδομα από τους εργοδότες.

Μετά έρχεται και ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κύριος Παπαστεργίου, να ευχαριστήσει μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ για την «σημαντική» βοήθεια που προσφέρουν με την παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης για τα κοινωνικά παντοπωλεία της χώρας. Βοήθεια που είναι στην κυριολεξία κοροϊδία αν συγκριθεί με την κερδοφορία τους την ίδια περίοδο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης