Κυριακή 27.11.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Επίθεση στην κυβέρνηση για τον «Κλεισθένη» και την «καθαρή έξοδο»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ12.07.2018 | 6:21 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τον «Κλεισθένη» αλλά και το κυβερνητικό αφήγημα για «καθαρή» έξοδο εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η Φώφη Γεννηματά.

Αναφερόμενη στο θέμα της κατάτμησης των μεγάλων Περιφερειών, η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση έρχεται την τελευταία στιγμή  και νομοθετεί αποσπασματικά και με σκοπιμότητες. Παρόλα αυτά επειδή πρόκειται για δική μας πρόταση, το ΚΙΝΑΛ θα την ψηφίσει».

Όπως τόνισε, θεωρεί απαράδεκτο ότι δεν έρχεται διάταξη για την ψήφο των ελλήνων του εξωτερικού και επιτέθηκε στην κυβέρνηση τονίζοντας:  «Φοβάστε τους νέους που αναγκάστηκαν επί ημερών σας να φύγουν στο εξωτερικό για να βρουν ελπίδα».

Η κ. Γεννηματά σχολιάζοντας το κυβερνητικό αφήγημα περί καθαρής εξόδου σημείωσε πως «τελειώνει αυτό το παραμύθι». Η τρόικα, είπε,  «θα είναι εδώ με διευρυμένες αρμοδιότητες. Συνδέεται η επιτροπεία και η εφαρμογή των δεσμεύσεων με την εφαρμογή των αναιμικών μέτρων για το χρέος».

Στο κλείσιμο της ομιλίας της, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε πως λέμε «όχι στον Κλεισθένη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όχι στις αυταρχικές μεθοδεύσεις, όχι στα εκλογικά μαγειρέματα, ναι στις εκλογές εδώ και τώρα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης