Τετάρτη 27.09.2023 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Επίτιμος διδάκτορας ο Ηλίας Μόσιαλος

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ25.08.2022 | 4:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει τελετή Αναγόρευσης του Καθηγητή Ηλία Μόσιαλου σε Επίτιμο Διδάκτορα την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 και ώρα 19.30, στο Αμφιθέατρο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ του Τμήματος Ιατρικής στη ΒΙΟΠΟΛΗ Λάρισας.

Ο Καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος θα τιμηθεί για την προσφορά του στην επιστήμη της Διοίκησης και Πολιτικής της Υγείας, τη συνεισφορά του στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 η οποία έχει αναγνωριστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως καθώς επίσης και στην εξαίρετη ακαδημαϊκή διδασκαλία και έρευνα, λαμβάνοντας τον τιμητικό ακαδημαϊκό τίτλο του Επίτιμου Διδάκτορα.

Το πρόγραμμα της τελετής περιλαμβάνει: Προσφώνηση του Καθηγητή Ηλία Μόσιαλου από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή Ζήση Δ. Μαμούρη. Χαιρετισμό του Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητή Ιωάννη Λ. Στεφανίδη. «Έπαινο» προς τον Καθηγητή Ηλία Μόσιαλο από τoν Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, Αθανάσιο Δ. Γιαννουκα.  Ανάγνωση της Εισήγησης, του Ψηφίσματος και της Αναγόρευσης και επίδοση των τίτλων και του Επιτηβεννίου από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητή Αθανάσιο Δ. Γιαννουκα προς τον Καθηγητή Ηλία Μόσιαλο. Ομιλία του τιμώμενου με θέμα: «Το σύστημα υγείας μετά την πανδημία: προκλήσεις και προοπτικές».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης