Κυριακή 22.05.2022 | Εορτάζουν: Αιμίλιος, Μίλιος, Αιμιλία, Έμυ, Εμιλία, Έμιλυ, Έμμα, Μίλια, Κόδρος, Κόδρα

Επιτροπή Ειρήνης: Την Παρασκευή η εκδήλωση με έργα ζωγραφικής μαθητών

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ29.05.2018 | 4:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Παρασκευή 1 Ιούνη 2018 και ώρα 7 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων στην οποία θα παρουσιαστούν έργα ζωγραφικής και άλλες κατασκευές των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η καλλιτεχνική πρωτοβουλία της ΕΕΔΥΕ που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για τέταρτη συνεχή χρονιά βασίζεται φέτος στην αφίσα που αποτυπώνει το θέμα: “Μια εικόνα, τρία ερωτήματα: Γιατί γίνονται οι πόλεμοι; Γιατί ξεριζώνονται εκατομμύρια άνθρωποι από τις εστίες τους; Γιατί να σκοτώνονται οι λαοί για τ’ αφέντη το φαϊ;”

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοχωρίου με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Φαφούλια και ψυχαγωγικό πρόγραμμα με την εμψυχώτρια κ. Βάγια Γουλοπούλου.

Στο μεταξύ ολοκληρώνεται η συγκέντρωση των έργων ζωγραφικής και άλλων κατασκευών από τα σχολεία των Τρικάλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με επισκέψεις στα σχολεία από μέλη της Επιτροπής Ειρήνης για την παραλαβή των έργων είτε και άμεση παράδοση από τα σχολεία στα μέλη της Επιτροπής. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας καλούμε όλους στην εκδήλωση.

Από τη Γραμματεία της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης