Πέμπτη 13.06.2024 | Εορτάζουν: Τριφύλλιος, Τριφύλιος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επιτυχίες σπουδαστριών Πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ17.05.2023 | 5:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων, της Δ/νσης Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων, εκφράζει τα πιο θερμά συγχαρητήρια στις σπουδάστριες του, Νικολέτα Γιοντζή και Ιώ Καλαντζή για την φετινή τους επιτυχία στον 44ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό πιάνου «ΦΙΛΩΝΑ».

Συγκεκριμένα στο διαγωνισμό πιάνου που πραγματοποιήθηκε στο Πειραϊκό Σύνδεσμο «Αίθουσα Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη» στις 14 Μαΐου 2023 απέσπασαν και οι δύο Χρυσό μετάλλιο στις εξής κατηγορίες:

– Νικολέτα Γιοντζή του Αποστόλου, Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ στη Β1 κατηγορία

– Ιώ Καλαντζή του Δημητρίου, Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ στη Β2 κατηγορία

Οι δύο σπουδάστριες φοιτούν στη τάξη του κ. Ανδρέα Τσέγα, καθηγητή πιάνου του Δημοτικού Ωδείου. Από την πρώτη στιγμή έδειξαν τις εξαιρετικές μουσικές τους δυνατότητες και με την συνεχή και άρτια προετοιμασία από τον καθηγητή τους, καταφέρνουν να βραβεύονται σε κάθε διαγωνισμό που συμμετέχουν.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης