Παρασκευή 12.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Επιτυχίες των τρικαλινών μαθητών στο Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού Θεσσαλίας

ΤΟΠΙΚΑ19.03.2019 | 4:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή 17/03 στα Φάρσαλα, οι φετινοί μαθητικοί αγώνες σκακιού Θεσσαλίας, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλά παιδιά να έρθουν σε επαφή για πρώτη φορά με το αγωνιστικό σκάκι και να το αγαπήσουν.

Αυτός άλλωστε είναι και ο κύριος χαρακτήρας των Μαθητικών Πρωταθλημάτων, δηλαδή πρώτα η συμμετοχή στη χαρά του παιχνιδιού και κατόπιν η οποιαδήποτε αγωνιστική επιτυχία και τα μετάλλια.

Οι Τρικαλινοί μαθητές που συμμετείχαν έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους και αναλογικά με τον αριθμό των συμμετεχόντων ,πέτυχαν πολύ καλά πλασαρίσματα στην τελική κατάταξη κάθε τάξης, παίρνοντας ταυτόχρονα προκρίσεις για την τελική φάση του Πανελληνίου Μαθητικού Πρωταθλήματος που θα γίνει στην Αθήνα το διήμερο Κυριακή και Δευτέρα 21-22/04/2019. Τα περισσότερα από αυτά ξεκίνησαν τη ενασχόλησή τους με το σκάκι, μόλις  πριν λίγους μήνες και η εξέλιξη τους είναι σημαντική.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

2ος Γεν. Κατάταξης  Λαζαρίκος Μιχαήλ

ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

7ος Καραγεώργος Αθανάσιος
2η μαθήτρια Καραγεώργου Παναγιώτα
4η Κουτσιανα Μαριάνα
5η Βουτσελά Ελευθερία

Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

4ος  Γεν. Κατάταξης Καρανάσιος Δημοσθένης

Γ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

2η μαθήτρια Μαντζανα Κων/να
3η Βουτσελά Γεωργία
Β’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

2ος Γεν. Κατάταξης Κωνσταντάκος Χρήστος

Η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων συγχαίρει όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στο Πρωτάθλημα Θεσσαλίας, τους γονείς τους που τα έφεραν σε επαφή με το σκάκι και τα συνοδεύουν σε αγώνες, καθώς και τους δασκάλους του συλλόγου μας, κ.κ. Βαλογιάννη Αθανάσιο και Τσιάρα Φώτη, που βοηθούν καθημερινά τους μικρούς σκακιστές στα τμήματα εκμάθησης της ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων.

Στο www.skakitrikalon.blogspot.com μπορούν όσοι ενδιαφέρονται, να ενημερώνονται για τους προσεχείς σκακιστικούς αγώνες και  για τα νέα του συλλόγου μας.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης