Πέμπτη 27.01.2022 | Εορτάζουν: Χρυσόστομος, Χρυσοστόμης, Χρυσοστόμη, Χρυσοστομία, Χρυσοστομίτσα

Επιτυχίες του ΣΟΑΤ στο Αλβανικό OPEN G1

ΑΘΛΗΤΙΚΑ26.09.2019 | 12:08 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Φανή Τζέλη στο Βαθμολογούμενο G1 Διεθνές πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της Αλβανίας (ALBANIAN OPEN G1) καθώς κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο και τους βαθμούς στον δρόμο για την Ολυμπιάδα.
Στα προημιτελικά συνάντησε την Ιταλίδα Πρωταθλήτρια που κέρδισε με 21-11, στον ημιτελικό την Πρωταθλήτρια από το Μαυροβούνιο την οποία κέρδισε με 7-0 και στον τελικό συνάντησε το Νο1 του Ταμπλό και Ν16 στον κόσμο και έγινε μια πραγματική μάχη στην οποία το φαβορί από την Πορτογαλία κέρδισε οριακά και πολύ πιεζόμενη από την Τρικαλινή Πρωταθλήτρια και Μέλος της Προολυμπιακής ομάδας με 3-2. Η Φανή απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι συγκαταλέγεται στις τοπ αθλήτριες παγκοσμίως.
Η άλλη μας πρωταθλήτρια Εύα Παϊταρίδου δεν τα κατάφερε, καθώς έπαιξε τον αρνητικό της ρόλο η αποχή από την εντατική προπόνηση λόγω πανελληνίων εξετάσεων και ηττήθηκε από την Πρωταθλήτρια Σλοβακίας με 9-4 ρισκάροντας στο τέλος και το πλήρωσε. Έδειξε όμως την ποιότητά της και είναι θέμα χρόνου.
Επίσης στην κατηγορία Κορασίδων η Μαρία Τζέλη κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο πιστοποιώντας ότι πρόκειται για αυθεντικό ταλέντο και ο Σύλλογος επενδύει πάνω της καθώς έχει τεράστιες προοπτικές.
Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής του ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020