Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επιτυχημένες πτυχιακές εξετάσεις πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ13.06.2024 | 8:37 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εργα κλασικών και σύγχρονων συνθετών ερμήνευσε κατά τη διάρκεια των πτυχιακών της εξετάσεων στο πιάνο η Εύη Καλλιντέρη, σπουδάστρια πιάνου της καθηγήτριας Βίλλυς Κακιοπούλου του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων  η εξεταζόμενη ερμήνευσε έργα I. Moscheles, F. Chopin, J.S. Bach, W.A. Mozart, L.V. Beethoven, F. Schubert, Μ. Χατζιδάκι, J. Massenet, & C. Rollin.

Η εξεταστική επιτροπή που ορίστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 167936/28-5-2024 απόφαση αποτελούταν από τους καθηγητές Δάφνη Μπίζιου, Λώρα Μάτη, Απόστολο Αλεξίου, Πόπη Αναστασίου & Βίλλυ Κακιοπούλου. Ως εκπρόσωπος του Υπουργείου ορίστηκε η κα Νατάσσα Τριμίντζιου. Η εξεταστική επιτροπή απένειμε στην Εύη Καλλιντέρη το πτυχίο με τον βαθμό «Λίαν Καλώς».

Το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων εύχεται στην κ.  Καλλιντέρη κάθε επιτυχία στη μελλοντική της πορεία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης