Τετάρτη 05.10.2022 | Εορτάζουν: Χαριτίνη, Χαριτίνα, Χαρίτη, Τίνα, Χαρά, Μεθοδία, Ερμογένης

Επιτυχημένη η διοργάνωση της ενημερωτικής ομιλίας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

ΤΟΠΙΚΑ27.09.2019 | 4:35 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Άκρως επιτυχημένη ήταν η επιστημονική διάλεξη με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση» που διοργάνωσε το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Λάρισας, την Πέμπτη 26.09.2019.

Μεγάλος ήταν ο αριθμός του κοινού και των επαγγελματιών υγείας οι οποίοι, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον την επιστημονική διάλεξη την οποία συντόνιζε ο Ομ. Καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Παν. Θεσσαλίας και Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, ενώ εισηγητής των ομιλιών ήταν ο Καθ. Ιωάννης Ε. Μεσσήνης, Ομοτ. Καθηγητής Μαιευτικής & Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Επιστημονικός Διευθυντής της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο καταξιωμένος Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Δρ. Ηλίας Αλεξανδρής, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Επιστημονικά Υπεύθυνος της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, ο οποίος ανέλυσε τους παράγοντες που επηρεάζουν τα αποτελέσματα της εξωσωματικής γονιμοποίησης και η κα. Ουρανία Μαρκανδώνα, Εμβρυολόγος της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας η οποία επεσήμανε τον ρόλο του εμβρυολόγου στη θεραπεία της Υπογονιμότητας.

Στο τέλος των ομιλιών οι ομιλητές απάντησαν στις ερωτήσεις του κοινού, λύνοντας τους τις απορίες τους και ενημερώνοντας τους πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα ζευγάρι να επισκεφθεί έναν ειδικό ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Καθ. κ. Μεσσήνης επισημαίνοντας ότι η Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό και εφαρμόζει όλες τις σύγχρονες τεχνικές για την αντιμετώπιση της γυναικείας και ανδρικής υπογονιμότητας, ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες που επιβάλουν τα διεθνή πρωτόκολλα και η Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης