Παρασκευή 23.02.2024 | Εορτάζουν: Πολύκαρπος, Πολυκάρπης, Πολυκαρπία, Πολυκάρπη, Πολυκαρπίτσα, Πολυκαρπούλα,Πολυχρόνης, Πολυχρόνιος, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα

Επιτυχημένη η εκδήλωση της ΔΕΕΠ για τα αγροτικά

ΤΟΠΙΚΑ27.03.2023 | 5:15 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) με την γραμματεία αγροτικών φορέων της ΝΔ την Κυριακή 26/3/23 στην Λυγαριά με θέμα: ‘’Τα πεπραγμένα της Ελληνικής Κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα 2019-2023- ΕΛΓΑ και προοπτικές του μέλλοντος ‘’.

Την έναρξη έκανε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γιάννης Κουτσονάσιος ο οποίος δήλωσε ότι το έργο της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και στον αγροτικό τομέα είναι θετικά μετρήσιμο την τετραετία 2019-2023.

Χαιρετισμό έκαναν ο Υπουργός Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές της ΝΔ Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, ο πρώην Βουλευτής και Νομάρχης Ηλίας Βλαχογιάννης, ο πολιτευτής Μικέλης Χατζηγάκης αυτοδιοικητικοί του Α’ και Β’ Βαθμού, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, το μέλος της γραμματείας αγροτικών φορέων Γιώργος Κυριάκης κ.α.

Επίσημοι ομιλητές ήταν:

– Κώστας Μπαγινέτας, Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών σχέσεων ΥΠΑΑΤ

– Παναγιώτης Χατζηνικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος ΕΛΓΟ Δήμητρα

– Νίκος Δούκας, Σύμβουλος ΥΠΑΑΤ, πρ. Αντιπρόεδρος ΕΛΓΑ

Συντονιστής ο γραμματέας αγροτικών φορέων της ΝΔ Ανδρέας Καρασαρίνης.

Μερικά από τα πεπραγμένα της Ελληνικής Κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα -ΕΛΓΑ και οι προοπτικές του μέλλοντος είναι:

Φορολογικά – ασφαλιστικά, ελληνοποιήσεις, συνεταιριστικό κίνημα – ομάδες παραγωγών, διεπαγγελματικές οργανώσεις, άδειες σταβλικών εγκαταστάσεων, ΕΛΓΑ, πρόγραμμα νέων αγροτών, ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρασί, ΚΑΠ κ.α.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Κουτσονάσιος αφού ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες δήλωσε σίγουρος για την νίκη της ΝΔ στις εκλογές της άνοιξης με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης