Τρίτη 16.08.2022 | Εορτάζουν: Αλκιβιάδης, Άλκης, Άλτσος, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διομήδης, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα

Επιτυχημένη η εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ με τον Μάκη Βορίδη

ΤΟΠΙΚΑ12.01.2020 | 5:13 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στην κοπή της πίτας της ΔΗΜΤΟ Τρικάλων στο Φρούριο  με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Αγροτικης Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βασίλης Κρανιάς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του κάνοντας την ακόλουθη δήλωση: Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτή Ά Ανατολικής Αττικής κ.Μάκη Βορίδη που μας τίμησε σήμερα με την παρουσία του ως κεντρικός ομιλητής στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
Θερμά συγχαρητήρια απο καρδιάς σε όλα τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,τα στελέχη καθώς και τους φίλους του κόμματος που συνέβαλαν στην επιτυχία της σημερινής μας εκδήλωσης στην κατάμεστη αίθουσα στο φρούριο Τρικάλων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης