Παρασκευή 12.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Επιτυχημένη η εκδήλωση του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ04.12.2018 | 5:30 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας διοργάνωσε το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου με ιδιαίτερη επιτυχία υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων, ενημερωτική ομιλία με θέμα «ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ – ΘΩΡΑΚΟΣ», η οποία πραγματοποιήθηκε στην «Αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη» στα Τρίκαλα. Στην εκδήλωση εκτός των άλλων παρευρέθηκάν ο Δήμαρχος των Τρικάλων κος Δημήτρης Παπαστεργίου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων κος Γεώργιος Πέτρου, ο Αντιπεριφερειάρχης κος Γεώργιος Τσίγκας, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών Πατέρας Βασίλειος, όπως και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Τρικάλων κος Αντώνιος Σπανός.

Στη εκδήλωση δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθεί η σύγχρονη αντιμετώπιση ιδιαίτερα σοβαρών καρδιακών Παθήσεων και η αντιμετώπισή τους με το Θωρακο Καρδιοχειρουργικό Τμήμα Thorax Heart καθώς και οι δυνατότητες του αιμοδυναμικού τμήματος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, η Ιατρική ομάδα του Θωρακο Καρδιοχειρουργικού τμήματος αποδεικνύοντας την κοινωνική ευαισθησίας του, προσέφερε τις υπηρεσίες του ανιδιοτελώς, στην αντιμετώπιση ιδιαίτερων περιστατικών που ανήκουν σε οικονομικά ασθενείς κοινωνικές ομάδες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης