Παρασκευή 23.04.2021 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Επιτυχημένη η ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας

ΤΟΠΙΚΑ06.08.2019 | 2:19 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 3-8-2019 στο αμφιθέατρο του Δήμου Αλοννήσουη ημερίδα της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας με θέμα :«Καταδυτικός Τουρισμός και Θαλάσσιο Πάρκο».

Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας και Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου Δήμου Βόλου, κος Γιώργος Μουλάς κήρυξε την έναρξη των εργασιών της ημερίδας, παρουσία φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των καταδύσεων και του τουρισμού γενικότερα.

Στη συνέχεια παρουσίασαν τις εισηγήσεις τους:

Ο κ. Σπυρίδων Ιωσηφίδης Τεχνολόγος Ιχθυολόγος Πανεπιστημίου Αιγαίου , Φορέας διαχείρισης Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου, με θέμα: Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου και Β.Σποράδων. Η προσβασιμότητα στη κατάδυση ως μηχανισμός προστασίας

και Ο κ. Άγγελος ΜαγκλήςΙδρυτής & Αντιπρόεδρος Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε.Εταίρος του Ευρωμεσογειακού Έργου BLUMED Συντονιστής Έταιρος του «Ανω Μαγνήτων Νήσοι», με θέμα: Αναπτυξιακές δυνατότητες του καταδυτικού τουρισμού στην Αλόννησο

Η συζήτηση και οι τοποθετήσεις που ακολούθησαν εστίασαν στην ανάπτυξη του Τουρισμού και του Καταδυτικού Τουρισμού ειδικότερα, με την ενεργή συνεργασία της ΠΕΔΘεσσαλίας και τον Δήμο Αλοννήσου.

Την ημερίδα συντόνιζε ο Διευθυντής της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας κος Τσούμας Δημήτριος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop